Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SUKELLAN LUONNOLLISESTI!

Opetamme sukeltamaan. Opetamme sukeltamaan hyvin ja turvallisesti. Koulutuksemme ottaa yksilölliset tietosi ja taitosi huomioon - ja osaamme olla todella vaativia, mutta emme jää vatuloimaan asioiden kanssa, jotka sinulla jo ovat hallussa. Noudatamme koulutuksessamme tinkimättä IANTD, CMAS tai NAUI -vähimmäisstandardeja, mutta jos omaksut - takaamme, että saat enemmän.

 

Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi sukellusvarusteet.  Edustamme ja maahantuomme laitesukelluksen ehdottomia laatumerkkejä, kuten DiveRite, Poseidon, Suunto, Miflex, Shearwater. Meiltä voit myös vuokrata sukelluslaitteet käyttöösi haluamaksesi ajaksi. 

 

Meiltä saat myös täyttöpalvelun. Deep Stop on IANTD Facility. Paineilma, nitrox, helium, argon - eli mitä kaasua tarvitset?

 

Onko sinulta kadonnut jotain veden alle? Kysy tarkemmin sukelluspalveluistamme meiltä. Saat ammattilaisen palvelut vedenalaisetsintään, pohjakartoitukseen, vedenalaiskuvaukseen ja tutkimussukellukseen. Meiltä löytyy ROV, viistokaiku, protonimagnetometri, kuvauskalusto, venekalustoa ja ennenkaikkea kyky käyttää tekniikkaa tehokkaasti.

 

Haluatko sukeltamaan Saimaan parhaimmille kohteille? Kysy palveluistamme meiltä tai yhteistyökumppaniltamme Saimaan Risteilyt Oy:ltä. Opastetut freediving- tai laitesukellusretket Lappeenrannasta nopealla  Sister Amanda luxusveneellä.

 

Silloin kun emme ole "töissä" sukeltamassa, olemme luonnollisesti hylkyharrastuksemme parissa. Toimimme Saimaan Hylyt -ryhmässä, joka on sisävesihylkyhin ja järviarkeologiaan perehtynyt avoin harrastajaryhmä. Seuraa Facebook ryhmäämme: https://www.facebook.com/groups/226924164398606/

Saimaa liveaboardSaimaa liveaboard